Mooruspuu marjad
Mooruspuu marjad annavad üldist elujõudu ja kaitsevad Sinu närvisüsteemi, toniseerivad neerude tööd ja parandavad vere kvaliteeti. Mooruspuu marjad on väga soovitatavad aneemia puhul.
Mooruspuu marjad (Morus alba) on iidsetest aegadest olnud kasutuses Hiina meditsiinis, nende kodumaal, ehkki juba aastasadu kasvatatud ka mujal. Need marjad on krõmpsud, magusad ja toitaineterikkad. Mooruspuu mari sisaldab palju karotenoide, tanniine, kiudaineid, rauda, kaltsiumi ning vitamiine B2, B3, C- ja K-vitamiini, linoolhapet e. vitamiini F ja steariinhapet. Mooruspuu viljad on eriti rikkad antioksüdantide poolest, millest märkimisväärseim on resveratrol.
Moruspuu marjad ja nende kasulikkusest:
- Annavad üldist elujõudu.
- Kaitsevad närvisüsteemi.
- Toniseerivad neerude tööd.
- Parandavad vere kvaliteeti (soovitatav aneemia puhul).
- Hoiavad seedimise korras.
- Ravivad kõrget vererõhku ja diabeeti eelkõige veresuhkru taset tasakaalustades.
- Marjad sobivad krooniliste soole- ja maksavaevuste leevendamiseks.
- Mooruspuumarjade söömine ennetab juuste enneaegset hallinemist ja hõrenemist.
- Marjad mõjuvad palavikku alandavalt, valuvaigistavalt ja parandavad üldist meeleolu.
Kasutamine: söö marju päeva vältel, lisa pudrule, müslisse, jogurtisse.
Soovitatav päevane kogus: 15-50g
Päritolumaa: Türgi
Rohkem informatsiooni mooruspuu marjade kohta saab lugeda siit!
Loe lähemalt mis on mooruspuu marjade kaheksa parimat omadust.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.